30 Januari

Hello la bloggis!
Idag är det den 30 Januari och om några dagar är den första månaden på året slut. Denna månaden gick vääldigt fort alltså! 

Igår vart det skola där vi först hade engelska (läsförståelse), sedan vart det kommunikation där vi redovisade om olika grejer vi har fördjupat oss i inom kommunikation. Efter det hade vi tre timmar håltimma egentligen till matten, men vi snackade med våran mattelärare och fick se våra prov direkt som vi gjorde i tisdags eftersom han var shysst och lät oss vara lediga efter det :) Jag fick F på själva matteprovet ( ingen suprise at all eftersom jag inte kunde ett skit :p) men jag gjorde en muntlig del med honom igår så fick godkänt på provet, skönt det ^^.
Vi slutade som sagt vid 11 och sen drog vi hem till mig, jag hämtade min packning, gav Elias min present (eftersom han fyllde 18 igår) och sen tog vi bilen till knalleland och käkade :p Efter det körde jag hem till Elias och sov över där :) Idag vaknade vi vid 6, åkte till skolan vid 7 och hade samhällslektion 8. Efter det var det engelska och sen slutade vi runt 11, haha. Helt ok dagar i skolan alltså! ;)
Nu sitter jag här och ska ta och kolla på Catching fire. Har ju inte sett den än så får ta och göra det :)
 
Imorgon blir det skola, sedan ska jag hem till Elias i helgen och stanna där tills söndag tror jag. Vi är lediga på måndag också, så skönt :D

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se