1 Januari 2014

Hallå 2014!
I dagarna har jag som sagt varit med Elias och igår chillade vi här hemma tills farfar och Peter kom vid sjutiden. Pappa hade gjort en förrät. varmrätt och sedan stod jag och madde för efterrätten ;) Det var gott iallafall och efter maten väntade vi tills klockslaget då vi gick ut och Elias sköt av sina raketer :)
Idag vaknade man mindre glad... haha men mår bra nu ^^ Elias drog hem vid 3 och sedan dess har jag kollat på tv hela dagen i stort sett, skönt det också ^^.
 
Jaha.. vad har hänt år 2013? Nu när man tänker vad som har hänt känns det inte mycket men det finns ju såklart många grejer som kommer vara minnesvärda år 2013. Hängde ju med familjen till Turkiet i en vecka och vi fick så himla väder vilket var gött. Året gick även ut på måånga timmar i skolan och i stan. Många dötimmar i stan då skolan gav oss 4 timmar håltimmar några gånger i veckan. Jag följde även med Elias och hans familj till skärhamn i en vecka vilket var mysigt. Framåt hösten började jag tvåan och började även körskolan. Ja.. orkar inte ens tänka just nu, finns säkert mycket mer att skriva, menmen ;). Det har varit ett roligt år men såklart har det funnits jobbiga stunder men självklart kan det ju inte vara bra hela tiden!
 
Nu hoppas jag att 2014 bjuder på roliga överraskningar och framför allt att det kommer bli ett bra år! Om 8 dagar fyller jag arton också, vilket är skönt ;)
 
 
Snodde en bild från Maddes blogg ;) :
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se