3 Januari 2014

God kväll mina kära bloggläsare! SÅ roligt att ni har blivit så många som kikar in här varje dag och vill läsa min blogg! Jag blir så peppad av er och ni är så snälla! Tänk att cirka 100.000 personer verkligen vill läsa min blogg, helt fantastiskt..
 
.. eller så kan det vara så att jag har två läsare (och en av dem är jag själv) (:
 
Jaha! då vart ännu en dag på jullovet över och om bara 5 dagar börjar en ny termin i skolan. Detta lovet har flygit iväg i dundrande fart..
Idag vaknade jag av min väckarklocka 9:30 och drog mig upp ur sängen. Sedan körde jag in till stan och hade körlektion. Gick väl inte sådär superduperdundrande bra idag precis, haha. Men förhoppningsvis blir det uppkörning någon gång efter 16 Januari. Det är nervöst men jag ska gå dit med inställningen att göra mitt bästa men förvänta mig det värsta ;). Det är ju ingen fara att inte klara det första gången precis, det är ju bara att göra om det (trots att det är jobbigt). 
Efter lektionen blev det att åka hem igen och sedan dess har det varit åter igen en chilldag och inte klagar jag på chilldagar inte :) Åkte även till Maxi en sväng och köpte hårfärg till mitt hår som jag sedan färgade när jag kom hem. Det blev nästan ingen skillnad förutom att utväxten försvann och även lite "gula nyanser" :)
 
Nu ligger jag i min sääng och kollar på Friends som går på tv. Känns som att jag kan alla repliker utantill vid det här laget ;p.
 
I helgen vet jag inte riktigt vad som väntas, vi får se :)
 
Här är en sprillans nytagen bild på mig just här och nu.. är inte det här en spännande blogg trots allt!?!? not.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se