Är det dags att lämna facebook?

Jaha.. vad gör lilla,stora,korta,tjocka,..fyrkantiga..blåa..(?) Isabelle på sommarlovet tänker ni. Jo det ska jag säga . Förutom varit på Kreta en vecka så hänger jag ( ja.. jag hääääänger ) mest på Tumblr. Istället för Facebook så väljer jag Tumblr.
Har rensat nästan alla mina facebookvänner ( har kvar ungefär 70 st ). VARFÖR gör människan detta tänker ni och blir helt mållösa.
Jo det ska jag säga er, för att varför på denna stora feta jord ska jag ha nästan 200 vänner på facebook som jag inte känner ? som skriver om sina dagar, eller vad h*n åt för mat, eller kanske tillochmed har för smak på sitt te, vilket jag inte bryr mig ett skit om ? ehuhm..I don't care, do whatever you want,but please, don't let me read it. typ.

Facebook är till för att läsa vad dina kompisar/släktingar gör och hålla kontakten med dom. Men jag BRYR mig inte vad ni/dom gör.(Ja, det låter själviskt när jag skriver så )
Men Facebook kanske helt enkelt inte är ett ställe för mig ?


Har tyckt detta ett tag nu och och jag vet inte om jag ska ta bort mitt konto eller inte. Facebook ÄR faktiskt ett bra ställe att snabbt ta kontakt med dina vänner om du har något att säga till dom.
Men bortsett från det, missar jag något om jag tar bort det ?

Tja.. vad vet jag.. jag är ju bara Isabelle från lilla Målsryd.



Förresten, jag vill färga mitt hårt typ rött-aktigt. Men får inte och det fattar jag, haha. Jag har nyligen blivit blond igen ju ;) ( Och när jag tänker efter så tror jag inte att det skulle bli så snyggt)
Men titta, medans madde färgade sitt hår så slängde jag i lite färg i mitt hår också, haha.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se