Good days - 15 Dec

Ohoj, glömmer verkligen bort bloggen ibland.
 
Igår vaknade jag vid halv sju och hoppade in i duschen. Sen in till skolan för att ha idrott, boxningpass. Dock mådde jag piss vid mitten av passet så kunde vara med mer. Sen åkte jag och Elias hem till mig och lämnade av väskor osv. Sen in till stan igen och åt mat. Sen kollade fim på engelskan slutade vid 3. 
Jag och Elias tog då bussen till Göteborg och gick till Liseberg. Gick runt där i cirka tre timmar och hade mysigt, gav varandra halsband med varandras intialer på (som julklapp till varandra ) och hade allmänt bra (trots typ bortdomnade fingrar ibland pågrund utav kyla ;) ). Vid 7 åkte vi tillbaka in mot Borås och pappa hämtade oss. Åkte hem till mig och kollade på film. Gick sedan och lade oss vid 12, men dock kunde någon av oss sova så vi låg vakna ett tag. Dock sov varken någon av oss speciellt bra under hela natten, men det var mysigt ändå, haha ;).
Idag gick vi upp vid 10 och gjorde scones till frukost. Sedan chillade vi resten av dagen och han blev hämtad vid 7. Så mysiga dagar med bästa!
 
Har ingen bild, så får bli bild på halsbanden, bara för att ^^:
(Dock inte alls så repiga i verkligheten xD )
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se