20 December

Tjo!
Vaknade för sista "skoldagen" för iår vid halv sju. Åkte sedan in till stan vid halv åtta och SAB12A och SAB11A samlades och vi fikade lite och hade lite quiz osv. Vi halv elva drog skolan till saga teatern och det var lite uppvisningar från folk från skolan, lärarna hade gjort en liten film osv. Vi i spanskan var även tvugna att gå upp på scen och sjunga rudolf med röda mule (som ingen kunde texten på). Så jävla förnedrande och pinsamt att stå där.  Och inte så att vi hade något val, var TVUGNA att gå upp -.-.... Jag och Elias försökte gömma oss, men gick ikke så bra... Usch, pinsammaste på länge xD
Sedan var det slut vid 12 och jag and Elias gick och åt pizza. Sedan mötte vi upp pappa vid handelsbanken för jag skulle fixa mitt kort (äntligen!!) och ID. Sedan gick vi till rese och båda tog tio tre bussarna hem.
Väl här hemma chillade jag, innan familjen drog iväg till stan igen för att möta upp farfar och Peter. Gick sedan och åt på ngn restaurang, sedan hem till Peter för att "fira" av honom, eftersom han fyller år idag :)
 
Nu är det juuuullooov, fett skööönt (:
 
Raaandompiiiccc:

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se