Året 2012

Tänkte dra en liten "årssammanfattning" på vad som har hänt år 2012. Jag tog lite bilder från min blogg från varje månad. Vissa månader fanns nästan inga bilder, så tog bara några då ^^.
 
Vi börjar med januari:
Jag fyllde 16 år och vi firade mig genom att äta på Oliven, jag fick ipad, klippte mitt hår hejvilt och var väldigt sexig när jag färgade mina ögonbryn, hehe. Antar att det inte hände så mycket mer denna månad ^^
 
Februari:
Vi hade nationella i skolan, bakade och största händelsen var att vi köpte Eddie som jag tjötat om. Spenderade resten av månaden åt honom skulle jag tro ;)
 
Mars:
 
skooolaskooolaskooola. Inte mycket hände ^^
 
April:
Fick påsklov, åkte till Göteborg och kollade på Titanic i 3D, hatade hemkunskapen (haha, var det värsta i dalsjöskolan typ ^^).
 
Maj:
Sommaren var påväg, jag var på klassträff, tränade eddie, köpte klänningar (som jag aldrig nästan använde) och vi bokade resa till London :)
 
Juni:

Gick på en lyckad avslutning på dalsjöskolan, dagen efter slutade jag nian och fick sommarlov. Vi firade midsommar och familjen åkte till danmark och bodde på badhotellet "The reef". Sedan åkte jag och Madde iväg och hade grymma dagar i London (vill tilllllbaaakaaa), jag fick reda på att jag hade kommit in på Jensen (inte för att det är en big deal..).
 
Juli:
Familjen (minus madde) åkte till Stockholm i några dagar. Det blev sommarväder, jag fick dille för vattenmeloner och cantalopuemelon och Elias fyllde år :)
 
Augusti:
 
Jag började träna en del och började skolan. Var "lära-kännadagar" och jag tyckte väl att jag inte riktigt passade in i linjen (vilket jag inte gör än).
 
September:
Skolan drog igång på riktigt, åkte iväg till Halmstad 1 September och sov över i Maddes och Davids lägenhet. Hade tjejkväll med Annie, Hilda och Klara. Bio med Christina och blev tillsammans med Elias.
 
Oktober:
Hände inte mycket alls, skola, bio med Madde och färgade håret brunt (:
 
 
November:
Tog fram jul"känslan", bio ännu en gång och klassträff med förra klassen (roligt att träffa alla igen!).
 
 
December:
Bio (igen, heehe) med Elias i Göteborg, fick jullov, firade jul både hos mormor och hemma och fick en massa fina julklappar.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se