Obh nordica

Shit vad tiden gick fort på lovet ! även fast jag inte gjorde så mycket så gick tiden väldigt snabbt för det. Har ni äntligen köpt en vinterjacka ( eftersom den jag skrev om i förra inlägget inte passade) . Men dock är det lite för kall om det blir riktigt kallt till vintern, då får jag använda min gamla jacka under den tiden ;) Imorgon ska vi elever besöka 2 st gymnasieskolor som vi har bestämt själva vilka vi vill till. Själv tog jag Almås på förmiddagen och Jensen på eftermiddagen. Vi får väl se hur det blir. Vi ska käka på Alléterassen under lunchen iallafall ;)
Jag har ganska tjockt hår så därmed är det inte så lätt att få det rakt ( bara frisörerna kunde få det riktigt rakt ), men idag köpte mamma världens bästa plattång ! Efter några drag blev mitt hår "frisörplatt" :D Att man kan vara så glad av att få sitt hår rakt, haha. Får dock vara försiktig med att det inte sliter för mycket :(
Väntar även på att "The notebook" -  boken (engelska ) ska slinka in i brevlådan. Har alltid trott filmen var tråkig och seg men när jag väl såg den slutade det med att jag tyckte den var riktigt fin och bra,så nu vill jag läsa boken :)
Hade gööööttt


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se