Julafton-kväll.

Hejsan!
Idag har det varit en riktigt bra julafton, såå mysig och rolig :) Är så nöjd över allt jag har fått!
Vi åkte till farmor och farfar vid halv tolv. När vi kom dit käkade vi lite mat. Sen..eh..öh.. ( minnet är kort,haha!) snackade vi lite. när kollade blev tre så kollade vi på Kalle Anka, detta var faktiskt första gången som jag tyckte att den inte var så seg och uttråkad som den brukar vara, haha! Efter det "spelade" vi ett spel. Det gick ut på att alla skulle ha köpt tre paket var ( som tillsammans kostar 50 kr) Sen fick man slå en tärning, och när man fick siffran 6 så fick man ta ett paket. När alla hade fått tre paket fick man öppna det och byta om man ville. ( eftersom det bara var 50 spänn man fick köpa för så blev det ju inte så speciella saker ) Men själv fick jag ett sittunderlag,skumtomtar & ett spel ;) roligt var det iallfall! Efter det kom tomten,wiih ;) Lite senare på kvällen käkade vi godis,frukt och en massa. Och sen blev det gröt.
Myyysiiig julafton alltså! ;)
Det jag fick idag var : En superfin klocka,ett armband,ett guitarherospel ( bandhero ),en idrottsväska,500 spänn,en sak man kan lägga in egna bilder i, och sedan hänga det i te.x nyckelringen sen byter den bilder själv ( häftigt !),2 pyamas,en tröjja,sockar,handduk,parfym (Replay),lösnagar ( och annat man kan "smycka" dom med),presentkort på mccdonalds,jamjam &bio + sakerna från leken. Nu har jag säkert glömt någonting,menmen. Är iallafall supernöjd med allt, tack alla, supersnällt (a)

Som vanligt lägger jag in en bild på det
( dåliga somvanligt ) :



(dålig bild ) Min snygga klocka! älskar den :)

Bilder från idag kommer ikväll eller imorgon!( blev över 70 bilder, hehe.)
Nu ska jag sätta på mig myskläderna,tvätta av mig sminket, sätta in bilderna i den dära saken jag fick idag, och sen prova guitarherospelet ! Sen hoppas jag att det finns någon bra film att kolla på ( är sjukt trött nu, men med lite julmust går det :D )

Imorgon blir det som julafton nr 2 för oss. Vi ska nämligen till mormor och morfar :) Men jag skiver nog mer imorgon tror jag !

Men somsagt bilderna kanske kommer ikväll.
Ha en bra kväll, love to you =)

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se