The twilight saga

Nu är det bara en fucking vecka kvar till premiären av Eclipse, herreguuuuud vad jag längtar.

Är helt jäkla beroende av twilight. Det går inte en enda dag utan att kollar på videoklipp eller lyssnar på musik från filmerna. För några månader sen ( när jag inte hade sett/läst twilight ) trodde jag att det var skittråkigt. HAH, fyfan vad fel jag hade ! När jag läser böckerna( & kollar på filmerna)  blir det som om jag går in i en ny värld. Ibland glömmer jag att jag sitter och läser eller kollar på filmen. Allt är så jävla fint, allt. Förstår inte männsikor som måste verkligen hata det. Visst, det är en smaksak vad man gillar för filmer. Men man måste verkligen leva sin in i filmerna och böckerna, leva sin in i Bellas situation. The twilight saga är en påhittad histora. Det finns inga vampyrer eller varulvar, just därför är det skönt att komma in i en värld där det finns sånt som inte finns i den riktiga världen - Det är som vilken saga som helst.
Och varför hata Edward ( eller Robert också egentligen ) så himla mycket ? Säger att han inte ens är en "riktig" vampyr, vem har sagt att han inte är det ? hur ska en riktig vampyr vara då ? Finns det lag på hur en riktig vampyr ska vara då eller ? nej, skulle inte tro det.
Låt människor som gillar påhittade historer gilla det, istället för att säga att det suger och " det finns inte på riktigt", ibland är det skönt att komma in i en värld som inte finns,jävligt skönt.

som sagt The twilight saga är en saga - och i sagor är allt tillåtet.

Edward är en drömkille och varenda tjej skulle nog vilja vara Bella.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var fint tänkt och skrivet av digkram

2010-06-23 @ 09:18:12
Postat av: Anonym

ÄG!

2010-06-27 @ 21:06:38

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se