Framtiden

Är på sånt där "tänkahumör" som jag får ibland när jag lyssnar på musik och låter tankarna flöda.

Idag tänker jag på allt möjligt. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska skriva om, av alla dessa saker som finns att skriva om. Jag tänker på hur fruktansvärt orättvist livet är. Varför drabbas alltid alla goda människor? Hur kommer det sig att alla goda människor blir sjuka eller dör, medans fruktansvärda personer får fortsätta leva? Hur kan en människa skjuta 70 personer och sedan leva vidare som om inget har hänt?

Det är så läskigt. Man vet inte vad som kommer hända i framtiden. Jag har alltid haft en känsla av att jag kommer dö i ung ålder. Jag vet att jag inte ska tänka så, men jag har verkligen den otäcka känslan. Jag vill inte dö i ung ålder, med framtiden framför mig. Jag vill dö i en varm säng, när jag är en gammal tant och känner mig nöjd över livet. Jag vill dö när jag känner att jag har upplevt alla de saker som jag vill ha upplevt innan jag dör. Skaffat familj, fått ett roligt jobb och haft jäkligt kul under min livstid.
Men ingen vet vad som kommer hända i sin framtid och det är något man måste inse. Det är bara fortsätta med sitt liv och ha jäkligt roligt. Jag hoppas (såklart) på att jag får riktigt sköna vänner i gymnasiet och får 3 riktigt roliga år, för en gångs skull.
 
Framtiden tar vi senare.
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se