fredag och rymden.

Tjooobre.
Då var det fredag ännu en gång ! Visst är det skönt med helg, men ärligt talat vill jag bara köra igång nästa veckas dagar så det kan bli dags för lov och hämta hund ! :D Nästa vecka har jag dock två svenska nationella prov, och jag & en vän ska ha en egen idrottslektion ( som man inte ser fram emot till sådär jättemycket, hehe).
I helgen vet jag inte vad jag ska göra. Ska väl sitta i ett hörn i mitt rum, med armarna runt benen, ögonen uppspärrade, vicka fram och tillbaka och intala mig själv " det kommer bli bra, det kommer bli bra ", hehe.

I förrgår kollade jag upp i himlen och såg en väldigt starkt lysande stjärna. Tänkte inte mer på det. Igår såg den igen och denna gång rörde den på sig och hade ett konstigt "ljus" / blinkade. Efter någon timma var den långt borta. Och idag är den här igen ! Den blinkar,lyser starkt och man kan bokstavligen se den röra sig.
Undrar om det är en stjärna eller något annat ?

I vilket fall är det jävligt coolt när man tänker på rymden, så mäktigt. Tänk så fruktansvärt små vi är egentligen ! Jag tror inte att planeten-jorden är den enda planeten med liv på. Så jävla stort som rymden är, tror jag definitivt det är möjligt med andra liv på andra planeter.

Det är så jäkla coolt, blir helt blooownaway, haha. Jag har inte tänkt på det sättet innan lixom.


Rymden - isa 1-0

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se