Lakritsskandal !

HAJHAJ.
Jag har lärt Eddieboy att sitttaa :D Med endast lite övning någon enstaka gång och cirka 5 minuter idag lärde han sig det, så smart.HAHA, kände att jag var tvungen att "skryta" lite, men har inte lärt en hund något sådant förut. Nu blir det ligg, zickzack mellan benen osv ;)

Idag har jag, pappa och Elias varit ensamma hemma. Vi tog en liten drive till coop för att handla lite mat och göra lite drama i affären, haha. Nä, men grejjen var att Elias kunde inte bestämma sig om man ville ha ett stort flingpaket med en och samma smak i, eller 8-pack med olika smaker. Han velade hit och dit, blev tjurig, sa att jag tvingade honom att ta 8-packet osv, haha. Vi höll på i säkert 20 minuter att diskutera denna sak xP
..Och tillslut blev det 8-packet ;)
Sedan tog vi en drive-in på donkenlainen ( alltså jag och mina lainen) för att lägga på oss lite fett, man måste ju skydda sina magrutor ;)

Imorgon blir det att gå upp relativt tidigt för att sedan åka till Kransmossen med mamma & Eddie och ha en privatlektion. Vad vi kommer göra vet jag inte riktigt. Hon vi ska ha privatlektionen med ska se lite hur jag och mamma beter oss med Eddie, möta andra hundar och sånt antar jag ?
Jaja, vi får se hur det går.

PushPush

Kom ihåg när man alltid åt dessa "kattlakritsar" när man var yngre. Det var så gott.
Förra veckan köpte jag och min kompis var sin ask och hör och häpna! Dem har ändrat smaken på dem! Nu smakar dem inte lika alls gott. Där gick ett barndomsminne i kras, hehe. Jusssst kiddiiiing.


Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se