Pissig dag.

Idag är en sådan dag som man bara.vill.gå.och.lägga.sig...
Var inte aallllls pepp på att gå till skolan idag, då torsdagar är den tråkigaste dagen på veckan. Men gick till skolan och hade tempoboll på idrotten första lektionen. Vi har JÄMT tempoboll, känns det som iallafall. Vi har haft det sjuuukt ofta nu iallfall och det är fett tråkigt så jag typ bara stod där och pallade inte spela eftersom alla springer och trampar på en och är så jäääkla målinriktade, som om det är på liv eller död typ...
Sen var det slöjd på elevens val. Ganska skönt, men fortfarande fett tråkigt. Alla är heelt tysta (det är dock inte så många i gruppen) och det är allmänt segt.
Sen var det mat och sen musik. Bara skrev på papper om vad som kommer på provet vi ska ha V.10. Sen Engelska och det kom en tjej som berättade om böcker och vi fick även låna böcker. Och sista lektionen var So i 1 h och 40 min. Helt ok lektion.
Har så fetttttt mycket att göra nu alltså. No-prov, två matteprov,spanskaglosor,idrottsinlämning, redovisa sofördjupning, so-prov och musikprov inom loppet av V.9 och V.10, orkar intee!!

Äh, dålig dag idag och ingen ork. HATAR sånnahär dagar då man känner att allt är hopplöst.



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se