ställ in ditt sikte på något positivt

Heeejlalala.

Idag vaknade jag vid 9 och följde med familjen till Kransmossen för att åka skridskor och fika. Vi tränade Eddie eftersom jag och mamma ska dit på söndag, eftersom vi ska ha privatkursen (som jag skrev om) där ;)
Eddie,Eddie,Eddie, mycket Eddie snack känner jag nu. Men jag gör inte något annat speciellt om dagarna +  så tar han mycket tid och energi just nu. Han bajsar och kissar inne, vill inte äta ibland osv. Men det positiva tar heeelt klart över det negativa. Han är världens goaste hund och han har gjort sånna framsteg sen vi fick han i lördags ! Visst, han tar mycket energi, men han ger också energi, den lilla plutten ♥

Ok, inget mer om Eddie i detta inlägg ;)

När vi kom hem från kransmossen gav jag mig in på att baka cupcakes. Jag började med att baka chokladmuffins med chokladbitar i (som dock smällte), gjorde frosting till dem, men eftersom vi inte hade florsocker blev frostingen hur äcklig som helst, så jag slängde den. Sen bakade jag även vanlijmuffins på världens konstigaste recept, och dem blev som bullar, asäckliga. Haha, SERIÖÖÖST. Jag säger ju det, vad jag än bakar blir fail ( dock blev kakan jag bakade igår ok. Jag gillade den inte, men resten av familjen gjorde).... Det beror nog på att jag tar konstiga recept hela tiden xD Men man ser ju alltid dedär otroliga söta och färgglada cupcakesen på bilder och när man väl försöker sig på att göra det själv ser det ut som en sten med bajs på.. typ.


Ååh, har både Matte och NO-prov vecka 9. Jag lovade mig själv att plugga på lovet, har jag gjort det ? NÄPP..ångest.
Äh, pluggar hårt nästa vecka istället!

JAJA, nu ska jag sluta tjata, bara prata, hahaah. JAG ÄR SÅÅ ROOOLIGG !! WOHOHO.


Kommentarer
Postat av: maddimäggs

Jag bakade sånanhär kakor idag: http://www.kokaihop.se/recept/chokladkakor-3



OCH DEM BLEV GODA!!!!!! :D

2012-02-17 @ 17:28:05

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se