7 "sanningar"

  • Jag älskar att baka. Tycker det är harmoniskt på något sätt.
    Så fort jag har tråkigt brukar jag bajsa fram ett recept (ok, jag bajsar inte fram det, googlar fram det). Man tänker ju inte på något annat än att baka, så skönt. Dock är det inte lika harmoniskt när det blir fail, men ändå ;)
  • Jag har sparkat en lärare i skrevet.
    Japp. När jag gick i förskolan skulle jag bara lägga en sak på min hylla som var ute i hallen. Min förskolelärare sa till mig att komma och jag sa väl något att jag kommer snart (något i den stilen). Sedan sa hon "sluta vara så uppkäftig Isabelle". Jag började grina och ställde mig i ett hörn. Sedan  kom hon och typ omringade mig. Jag kände mig instängt och sparkade henne mellan benen, mohaha.

  • Jag har inte ångrat en sekund att jag tog bort min piercing.
    Det var helt enkelt inte min stil. Alla andra undrar varför jag tog bort den och sa att jag passade i den. Men JAG tycker inte att jag passade i den och trivdes inte i den,fatttaaaaaa.

  • Jag njuter nu när jag inte har Facebook.
    Ja, samma här - Jag har inte ångrat en sekund att jag tog bort Facebook. Jag tyckte bara Facebook var till för att visa hur mycket kompisar man hade och alla uppdaterade massa skit bara. Såå skönt utan!

  • Jag älskar att kolla på serier..
    BRA serier såklart då. Jag hittade nyss en serie som heter "Pretty little Liars". Tyckte den var bra och spännande första säsongen, men nu är den så jäkla utdragen och patetisk. Men vet inte vad det är med mig, jag måste titta klart till slutet!
    Det är i stort sett bara två "stora" serier som jag verkligen fastnat för. Det är Vänner (såklart, vad annars?) och Desperate Housewives.

  • ...och filmer.
    Ja.. filmer älskar jag också. Dock inte action filmer ( alltså skjutaskjuta-filmer), såå tråkiga. Gillar mer Drama och komedi-filmer.

  • Jag är sockernarkoman.
    I luuuuve sugger. Chipsnarkoman är jag också. Så jäkla gött, men så jäkla onyttigt.. tyvärr.

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se