Övernattning

Hejsan!
 
Igår hämtade vi Annie och sedan åkte vi till Klara där hilda också var. Det var strålande väder, så vi började med att fika, sedan hoppade vi i deras konstgjorda damm som man kan bada i. Sedan åt vi mat och satte upp tälten som vi skulle sova i. Det gröna (som jag och Klara skulle sova i) var inga problem att sätta upp. Men det rosa (som Hilda och Annie skulle sova i) var lite klurigare, haha. Det slutade med att vi hittade snören som vi spände fast tältet med i träden, haha. Det gick dock bra och det rasade inte ;)
Sedan badade  vi flera gånger igen, spelade krocket,gick runt i deras ladgårdar lite,åt tacos osv. 

Framåt kvällen tog vi med oss kortlek,ficklampor, popcorn, chips och sedan gick oss och lade oss i tälten och spelade kort. Sedan pratade vi lite innan vi gick och lade oss vi 1. Dock kunde jag inte sova, så jag låg vaken i typ 2 ½ timma. Sedan blev jag så kissenödig så jag var tvungen att gå ut mitt i skogen och pissa, haha. Sedan blev det lite lättare att somna, men sov ändå inte bra på hela natten.

Vi vaknade vid 9 och åt frukost. Sedan tog vi ned tälten och spelade kubb. Sedan sade Klaras pappa att det skulle komma en kille som skulle filma in oss för en reklam av Rångedalas Plantskola (som klaras pappa äger) för TV4. Han ville spela in oss när vi badade osv i Klaras damm. Dock sade han att två stycken skulle sitta på stolarna ovanför dammen, med solglasögon och sola (samtidigt som Klara hoppade i vattnet och de andra var i vattnet). Självklart intog jag och Annie den rollen med stolarna, haha. Stekarna. Sedan filmade han när vi alla hoppade i poolen tsm och när vi "skojade" runt i vattnet, haha.
Detta kommer sändas i vår på tv4. HAHA. Hemskt. En vit och fet isa.
 
Efter detta fikade vi, spelade Stad och Land, gick en liten promenad osv.

Vid 7 var det dags att åka hem. 
Har varit ganska trött och borta hela dagen pågrund utav att jag inte kunde sova. Har visserligen bränt mig, men hoppas på att sova en lång, sköööööön natt i min egna underbara säng, haha. Man uppskattar verkligen sin egna säng när man tältar. 

Härliga dagar med härliga människor. Känns jobbigt att inte veta när vi kommer vara igen. Alla skiljs åt till 4 olika skolor och Klara ska flytta till lägenhet. Men vi ska försöka ordna så vi åker en helg till hennes lägenhet så småningom. Men tyvärr är det lättare sagt än gjort.
 
Detta blev ett onördigt långt inlägg, men jaja.

Imorgon fyller min bror 7 år! 

Har tyvärr inga bilder från dagarna. PUSS!

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se