Stockholm 2012. Dag 1 & 2.

Hejsan.

Igår vid 7-tiden kom vi hem igen efter 4 dagar i Stockholm. Vi har hunnit göra och se relativt mycket på dessa dagar. Jag kör på två inlägg där jag skriver om två dagar på varje. Jag börjar på detta inlägget ;)

Torsdag 12/7: 

Vaknade tidigt och gick ner och tränade. Sedan åkte vi bil ca 5 timmar (med rastpauser också såklart) och sedan var vi i Stockholm. Vi checkade in på hotellet,som var bra förövrigt.Dock var extrasängen som jag och Elias skulle sova på så himla hård så vi alla fick turas om och sova i den mjuka sängen, haha.
Sedan fixade vi tunnelbana kort och åkte till Gamla stan. Kollade runt lite där och köpte mjukglass. Sedan tror jag inte vi gjorde så mycket mer den dagen, men vi kom ju dit ganska sent så vi hann inte så mycket :)

Påvägen dit:
 
 
 
 
 
Fredagen 13/7:
Efter en jobbig natt för min del (sov i stort sett nada) så vaknade vi ganska tidigt. Gick ner till restaurangen och åt frukost. Samma gamla vanliga hotellfrukost som det är på varje hotell. Gillar ju inte somsagt frukost så mycket, men alltid skönt att få det serverat, haha. 
Sedan åkte vi båten över till Gröna lund. Vi gick där inne ett tag och åkte lite karuseller (åkte bland annat pop-expressen,vilda musen, Kvasten och Insane). Vi vann även en stor "dynamitstång" innehållande 36 st stänger i många olika smaker osv :)
När vi kände oss klara där åkte vi vidare till staden. Sedan gick och gick och gick vi i staden. Sedan ville vi gå till kungsträdgården, men vi hittade inte dit, så då blev det till att gå ännu mer. Sedan hittade vi dit och där var det Stockholm street festival. Så vi kollade när Charlie caper (vinnaren av Talang) trollade och en annan kille som underhöll lite med bollar osv. 
Sedan fick Elias hoppa på studsmatta med rep och sedan åkte vi hemåt, trötta som attan :)


 
 
 
 
 


 
Btw: Var på vårdcentralen idag igen. Mina underbara svinkoppor har nämligen kommit tillbaka. ÅH vad jag älskar dem! Dem tog prover och ska nu skicka in det till sjukhuset. Sedan ringer dem mig och säger vad det är för bakterier jag har.
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se