bal och dagen den 6 juni.

Hej!
Igår var det ju somsagt Maddes bal. Det var pissigt väder men Madde och David var finast för det, haha. Vi kollade och tog kort på dem, sedan åkte vi till drive in på donken.
Kom hem och åt maten. Nästan direkt efter kände jag att magen började göra ont. Efter någon timma fick jag ondare och ondare. Gick och la mig i hopp om att jag kunde somna bort det. Men vaknade av något så djävulsk magont. Det stack och krampade i nedre delen av magen. Kunde inte ens röra på mig. Men det gick bort som tur var efter några timmar.
Idag har jag och mamma gått runt i knalleland i 3 timmar och letat efter klänning som jag ska på fredag. Vi letade,letade och letade. Tillslut hittade vi en helt ok. Den är inte vit som de flesta kommer kommer att ha sin klänning, men jag orkar inte bry mig xD.
Nu är jag hemkommen från Maxi. Har varit och handlat lite stuff.
Imorgon är det en onödig dag i skolan. Vi ska typ bara gå till dalsjön eller något. Vi slutar tidigare och någon tid  kommer Annie och Sabina till mig (tror det blir så iallafall) och sedan åker vi till dalsjöskolan för avslutningsmiddag för niorna.

Nu är jag trött som satan och vill bara gå och lägga mig. Sugen på oboy är jag också :(

Två bilder från maddes bal och en dålig bild på min klänning jag köpte idag :

 

 



Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se