1 oktober

Hej mysiga Oktober! Gillar oktober skarpt alltså :)
 
Torsdag sen jag skrev senast. Men i fredags gick dagen ut på skola, marknad och sen skulle Elias kolla om han hade fått vinst på en lott. Men vi visste ju självklart inte vart affären låg så vi gick runt i två hundra år och letade efter affärjäveln. Sen var det ju såklart nitlott :')) hahah orkar inte ens..
Men IALLAFALL, efter skolan följde jag med Elias hem. Var menat att jag skulle stanna där tills söndag men eftersom dem ville till Ullared (ja, tyvärr Madde.. Ullared igen..) på söndagen blev jag hämtad runt 11 på kvällen i lördags. Dock följde Elias med, så vi sov hos mig och sen följde vi med till ullared :P Hittade väl inte så mycket, men men :)
Igår hade jag min första körlektion! Det kändes förvånansvärt bra. Fick göra en del saker, så som smygköra, start i backe (med och utan handbroms) osv osv :) Nästa gång blir det delvis start i nedåt backe tror jag det var :) Kan kanske inte dömma efter EN lektion men min körlärare verkar bra och skön. Vet att det är många månader kvar men är så taggad på körkort!! 
Idag hade vi idrott, fyra timmar håltimma för att sedan få reda på matteprovet (vilket tog 15 min) och sen slutade vi. INTE alls onödigt... MEN det positiva är att jag fick godkänt på provet, fuck yes :D
Nu sitter jag här, lyssnar på musik och nu blire tv.
Puss och kram!! ♥

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se