Turn down for what? 22 Maj

Hej bloggen min! Finfina dagar det senaste, men kroppen är nog inte van vid det eftersom man blir så sjukt trött av värmen ;p Men man klagar ju inte på vädret :)
 
Idag hade vi matte nationella vilket gick....sisådär. Sista delen kunde jag inte en enda uppgift på vilket var mindre bra... men *pepparpeppartaiträ* (trots att chanserna är stora att misslyckas). Efter skolan åkte vi hem till mig och snaggade Elias hår xD Sen åkte vi in till stan och jag köpte gött, sedan skjutsade jag han till regementet :)
 
Har varit supeerrnyttig denna veckan. I stort sett ingen godisbit har slinkit ner i magen min och har tränat fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag. Verkar asmycket men tränar inte speciellt hårt och det roliga är att jag mår så himla bra av det? har aldrig känt denna "lyckan" till att träna förut vilket är awesome att göra ;D Hoppas att det håller i sig, men någon dag måste man kunna unna sig så imörrn blir det gött :3
 
Var ute igår och spelade lite basket med Elias. Tyckte jag fick med lite roliga bilder när han skulle skjuta i korgen ;) :
 
 
Sen ville jag också visa en bild som jag hittade i Borås tidning för någon vecka sedan. Satt och bläddrade och helt plötsligt såg jag mig själv xD De hade lite "info" om orientering i Borås och tydligen hade vi orientering i målsrydskolan någon dag så BT tog en asgammal bild på oss xD haha, lite kul :)
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se