8 Juni

Hej bloggen och hej Juni (8 dagar försenat).
För 4 dagar sen var det bal. Började göra iordning mig lite väl sent så det blev stressigt i slutet för fick inte till mitt hår, haha xD Men jag hann i tid tills Elias pappa hämtade upp oss med mustangen och resten av familjen åkte vidare till stan. Vi åkte först till ett ställe där vi tog lite kort, sen mötte vi upp alla andra friskolor på Boråshallen. Sedan åkte vi vidare mot Grand, gick "röda mattan" (inte för att det var någon röd matta, men ändå xP ). Sen tog vi lite kort i parken innan vi gick in på Grand. Väl inne på Grand väntade, väntade och väntade vi på maten. Sedan fick vi gå in till restaurangen. Till förrät fick vi någon skagenröra, till varmrätt blev det potatisgratäng och kyckling. Till efterrätt fick vi någon brownie med grädde och hallongrejs. Det var gott och efter maten hände inte så mycket. Vi fick gå till "dansgolvet" där ingen typ dansade, så det var ganska så drygt x) Jag och Elias åkte hem tidigt, lika bra det för det var inte specielt kul :P
I fredags åkte vi till Töllsjö, åt mat och sådär. Sedan åkte vi mustangen och lämnade den till ägaren vi lånat den av ;) 100 gånger roligare att åka en bil med lite fart i, haha.
Resten av dagarna har väl inte hänt speciellt mycket. Kollade på bio i lördags (kollade på spy, den var rolig ;) ) Imorgon är det skolavslutning och på onsdag är det studenten :)
 
Lite bilder från balen (kommer få fler från Elias föräldrar sen, så lägger nog in dem med för det är bättre kvalite på dem).
 
Så här kommer en bildboooomb
 
När vi åt mat på dagen:
 
Innan vi åkte till stan:
 
I bilen påväg till Grand:
 
 
På "röda mattan" (dåligt kvalite på bilderna :( ):
 
 
 
 
 
 
 
 
Bt's foto (ja jag är dvärg..)
 
 
aja, det var väl allt för denna gången, haha!
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se