Tisdagen den 23 Maj

Idag åkte vi till Göteborgs sjukhus för att kolla lite närmare på vad felet var med barnet. Men det blev inget långvarigt besök. Vi såg direkt att bebisen på ultraljudsmonitorn inte rörde sig och det dröjde inte länge innan läkaren vände sig om till oss och sa att naturen har gjort sitt, den lever inte längre. Den måste ha dött de senaste 5 dagarna, för hjärtat slog ju i torsdags. Jag var förberedd på allt inför dagens undersökning så detta kom inte som en överraskning. Men ändå är det som ytterligare ett slag i ansiktet. 
Men det var nog bäst att det slutade såhär. Nu "slapp" vi ta ett jobbigt beslut om bebisen skulle vara sjuk. Skulle vi behålla eller avsluta. Nu var det meningen att det skulle avslutas.
 
 Ska in på lördag och ta tabletter som förbereder kroppen. Sen blir vi inskrivna på måndag och får ytterligare tabletter som sätter igång värkarbete. Läkaren sa att jag kan få mycket smärtlindring (eftersom barnet kan ju ändå inte ta skada), men förbereder mig ändå på smärta. Dock vet jag inte vad som kommer göra ondast, fysiskt eller psykiskt. Man blir inskriven på morgonen, men sen kan ingen säga hur lång tid själva aborten tar. Kan ta några timmar till dygn. Efter det kan det behövas att man skrapar ut moderkakan under narkos. Någon som vill byta plats?

Efter aborten kommer undersökningar göras och eventuellt se vad det är som orsakade detta. Ibland får man en diagnos och ibland hittar dom inte felet. Vi får helt enkelt se vad provsvaren visar.
 
Ta hand om dig, livet är skört ♥

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se