2 Juni

Hejsansvejsan i lingonskogen
Vilken kaosartad dag detta blev!
Dagen startade med att Elias drog  iväg till Borås för att träffa en kompis. Några timmar senare ringer han stressad och säger att han måste infinna sig på regementet om typ 45 minuter. Han själv hade ingen aning varför eller hur länge han kommer vara borta( kan handla om allt från att det är övning till att kriget är påväg lixom). Så fick stresspacka alla hans militärkläder. När han sen drog iväg tänkte jag att jag åker till Målsryd över dagen. Så tar med mig Svea och åker dit några timmar. Åker och handlar lite gotte med brorsan och myser som man gör där ;)
Vid 17-tiden inser vi att ett fönster har varit öppet ute i verandan och vart är Svea? Jag tänkte att "hon kommer väl fram som vanligt om man skakar på hennes favoritmatspåse". Vi skakar och ropar, ropar och skakar överallt men ingen Svea så långt ögat kan nå, varken ute eller inne. Vi letar och letar överallt i typ tre timmar tills vi ger upp. Sen kom även Elias (visade sig att det var en övning han blev inkallad på) och vi letade ännu mer. Är så GLAD att jag satte ett halsband på henne med mitt telefonnummer och även hann kastrera, vaccinera (detta gjorde vi häromdagen dock), chippa och ge henne fästningmedel. För med den busekatten vet man fan aldrig när hon springer iväg, och idag var dagen. Kändes hemskt att åka därifrån ikvälll för jag vet att om det är någon hon lyssnar på så är det mig (men obviously inte när det finns en miljon saker att utforska..). Så jag och Elias åkte hem igen i hopp om att hon kommer in inatt. Hon är ju så liten och naiv. Hon fattar ju inte att det finns en miljon faror där ute. Jag visste att hon skulle behöva bli utekatt så småningom eftersom hon är som hon är, men ville gärna att hon skulle få komma ut i lugn och ro här hemma först och inte i "stora" målsryd (järmfört med här i Röshult).
Har aldrig någonsin fäst mig vid en katt som med Svea. Min pratglada, gosiga, orädda, hundliknande kompis. Må nu inget hända dig där ute och att du kommer hem i behåll 💞
När vi nu kom hem igen så ska man ta sig en efterlängtad dusch, men neeedå då har varmtvattnet lagt av och pannan är sönder xD Så nu ska vi som bor i radhusen dela på en liten varmvattenpump tills den stora är lagad, och med våran hyesvärd kommer det ta 13 månader ;) 
 
Aja, ingen dag är den andra lik! . Igår var en mysig dag iallafall. Jag och Elias åkte till Varberg i det fina vädret och njöt lite :)
 
Förövrigt är Junimånaden här och denna månaden ska vi få bli föräldrar! 11 dagar kvar (men tror starkt det kommer gå över någon vecka). WOHO nu jäklar KÖR VIIIII 😍
 
Lite bilder från Varberg igår 
 
 
 
 
 
 
 
Min lilla gose, man kan inte springa iväg såhär från en hormonstint matte 🙈
 
 

Kommentarer
Postat av: maddä

Så glad att hon kom tillbaka i välbehåll!
Shit asså va tiden har gått! 11 DAGAR KVAR, fast idag när jag skriver det här är det alltså 9 dagar kvar.
WAHAAAATTTT <3

2018-06-04 @ 15:31:12

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se