8 Juni

Tjeeenare.
För att återfölja förra inlägget så hittade mamma Svea samma natt. Hon var uppe hos grannen i Målsryd. Mamma lyckades tillslut få tag på henne och vilken lättnaddd alltså. MEN redan dagen efteråt gnälle hon så jäkla mycket att hon ville ut här hemma så vi testade att släppa ut henne. Nu har hon varit ute i några dagar och det går förvånansvärt bra. Hon håller sig bara här i trädgården (än så länge iallafall) och springer in och hälsar på lite som hon vill. Dock har vi jobbiga grannkatter som är här och härjar. Hittade en av grannens katt i köket ätandes på Sveas mat häromdagen?? och en annan katt har kommit in två gånger, glott några sekunder på oss sen dragit. En tredje katt bara gnälle och gnälle på Svea och vägrade försvinna. Nä fy inget kul att ha andras jäkla katter som tror att de äger stället.
I övrigt då.. Jo igår satt jag och Elias på akuten i typ 5 timmar. Elias har klagat på ont i ljumsken/magen väldigt länge nu utan att kolla upp sig. Så igår tvingade jag honom kolla upp sig och tur var nog det. En specialistläkare hittade nämligen orsaken. Elias har fått ljumskbråck. Det betyder att det ramlar ner en "bråcksäck" (fett och en bit av tarmen) ner i ljumsken. Om man inte trycker upp detta bråcket där det "ska vara" kan det leda till att tarmen dör eftersom den blir "strypt" :o Så sjukt alltså. Det enda botmedlet är att operea sig. Så nu väntar vi på en remiss till specialistläkare på detta område och få reda på hur pass bråttom det är till operation :s ALLTID är det då något! Hoppas det löser sig.
 
Idag är det 5 ynka pynka dagar kvar tills bebisen är planerad att komma. Men bfdatumet är ju bara ett datum som man kan hålla sig lite till. Sen kan ju barnet komma om tre veckor och hon kan komma imorgon, we have nooo idea. Just nu känns  det inte som att något är på gång iallafall. Haft lite känningar till och från och tänkt att nu är det på gång, men sen har det försvunnit efter några timmar. Hmm.. only time can tell. Hoppas ialflfall på att jag tog min sista "veckobild" på magen igår (vecka 40) ;) Försöker vila upp mig så mycket som möjligt då föda barn kommer vara det mest fysiskt krävande jag någonsin kommer göra i livet (plus att det inte kommer bli speciellt mycket sömn när bebisen är här).
 
 
Bristningar och en vikt jag aaldrig trodde jag skulle uppnå xD Men det är sånt som ingår en gravitidet och det är ingenting som jag har speciellt mycket ångest över. Däremot blir det skärpning med mat och dagliga promenader när hon är ute!
 
 
 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se