17 Augusti

OCH PLÖTSLIGT HÄNDER DET!! ISA BLOGGAR FÖR EN GÅNGS SKULL!!!
Lite ångest har man ju att man inte uppdaterar oftare.. detta är ju faktiskt mitt enda "minne" av vad som har händer. Aja jag får väl försöka lära mig, men är ju ingen naturbegåvning på det här kan man ju lugnt säga ;)
 
Idag är det den 17 Augusti 2019 och jag har brorsan på besök över helgen. Mamma, pappa, Madde och Andreas åker Ålandsbåten så Elias sover över här. Mysigt! man vet ju aldrig hur många mer gånger  han kommer vilja sova över lixom!
 
Snart snart snart är min mammaledighet slut, endast några få dagar kvar. Jag har blandade känslor.  Jag vill inte att det ska ta slut, jag älskar att umgås dagarna med henne. Samtidigt som det känns som det är dags att det händer något nu, samt att Elise behöver lite omväxling i vardagen.
Jag har samma känsla som när man skulle börja skolan efter ett långt sommarlov. Fast till skillnad från skoltiden så var sommarlovet cirka 10 veckor, nu har jag gått hemma i nästan 1,5 år! 
Elise börjar sin inskolning om 2 dagar. Hon fick inte plats i Dalum förskola så hon får gå i TImmele, och jag håller alla tår och fingrar jag har att det är en bra förskola och att inskolningen går smdigt. Hon kommer få 7 dagar inskolning då varken jag eller Elias kan inskola henne längre än så. För den 26 börjar jag studera igen?! Jag har kommit in på Bagar och konditorlinjen på Vuxenutbildningen Almås. Sökte in lite spontant för några månader sedan och fick sedan besked att jag kommit in. Det blir VERKLIGEN en nystart för både mig och Elise. Hon börjar förskolan och jag börjar en helt ny skola. Nytt för oss båda, ingen av oss vet vad vi väntar oss xD Men det ska nog gå asbra och jag hoppas verkligen att jag trivs och tycker detta är KUL! Har lixom aldrig upplevt att varken skola eller jobb är roligt att gå till. Har alltid gått dit bara för att jag MÅSTE inte för att det är KUL. Det känns nästan som att jag är sån som person, att jag alltid kommer tycka att det är tråkigt att plugga eller jobba xD haha fy det hoppas jag verkligen inte..
Tiden kommer visa sig helt enkelt. Tänker verkligen försöka vara positiv och inte ge upp det första jag gör..
Vi köpte även en ny bil igår men det är ju jävligt ointressant insåg jag nu när jag skrev det xD 
 
Uppdatering om Elise är kanske roligare? Hon har lärt sig både gå och en hel hög med nya ord sen senast jag skrev.  Hon har fått enormt många tänder och växer så det knakar. Hon är så busig! Det ska vara fart hela tiden ,aldrig en lugn stund med henne :) Hon är verkligen ett BARN nu och det är så kul att se henne utvecklas! Har en känsla av att hon kommer växa med dunderfart nu när hon börjar förskolan och lär sig ännu mer bus xD oj oj
 
Denna sommaren har gått förbi så fort. Jag, Elias och Elise åkte till Gotland några dagar i Juni och upplevde ön. Vi bodde i stuga på Kneippbyn och hade det gött. Men utöver den resan känns det inte riktigt som jag har tagit tillvara på sommaren. Har inte upplevt sköna sommarkvällar, grillad mat samt sol och bad.. Har typ bara låtit sommaren swisha förbi utanför fönstret. Hemskt men sant. 
 
Aja. Nu är det full fokus på hösten istället. Nervöst och spännande. Jag är en person som INTE gillar nya saker och inte veta vad jag har att vänta mig.. men man måste ju uppleva det med för att utvecklas här i livet!
 
Vi får väl se hur, när ,var vi hörs nästa gång. Kanske blir om ett halvår igen? ;)
 
Jag lägger inte in några nya bilder eftersom jag inte har några nya här på dator..
 
Take care!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Va myyyysigt att du bloggade igen! :D
Hade velat se lite bilder men det är bara konstruktiv kritik ;)

SJÄLVKLART kommer du tycka det är kul att jobba/Plugga i livet, det gäller bara att hitta "sin" grej och ens arbetskollegor är ju såååå viktiga! Sen att man hittar en balans mellan att inte jobba/plugga för mycket och inte heller för lite! :)

Vi får ses snart igen!/Madddäämostermaggan

2019-08-28 @ 15:23:45

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se