4 januari

Ohojsan.. Nästan tre månader sedan sist :) Det har ju hunnit bli nytt år och grejer.
Men dagarna är sig likt sen förra gången jag skrev. Jag är mammaledig which means att jag är hemma och tar hand om lilla flisan. Dock har Elias varit hemma mycket nu i December så det har varit en riktigt lång och skön ledighet. Julafton såg annorlunda ut jämfört med vad den brukar göra. Vanligtsvis brukar jag alltid fira med min familj. Men nu när vi har fått barn vill vi gärna fira ihop såklart! Så på julafton åkte vi till Töllsjö där vi firade jul med Elias sida av släkten. Vi var hos hans moster där 20 andra människor befann sig. Julmat, kalle anka, julklappsöppnande och julklapssspel, det traditionella ;D Vi sov över natten och sen for vi vidare till målsyd på juldagen för samma procedur igen ;) Två supermysiga dagar med nära och kära. Det är så skönt att man känner sig lika hemma hos Elias släkt som med min. Antar att det blir så när man varit tillsammans i 6 år xD.
 
Nyår firade vi med en lugn kväll med mina föräldrar och brorsis. Det var bara vi sex. Vi åt förrät, varmrätt och efterrätt. Sedan hade jag fixat lite olika lekar och tävlingar som vi gjorde under kvällen. Så kvällen gick väldigt fort och vips så var det ett nytt år! Är lite ängslig över att lämna 2018 då det utan tvekan har varit mitt bästa år. Vi vet alla varför tror jag ;) Året då jag och Elias fick våran lilla dotter som har förgyllt våra dagar sen hon kom. Ingenting hemskt eller tragiskt (som är så stort) har hänt 2018, vilket jag är så tacksam över. Så ja.. jag har inga nyårslöften då jag aldrig håller dom ändå. Men hoppas att 2019 blir ett bra år, men det krävs MYCKET för att det ska slå 2018! ;)
 
Annars flyter dagarna på (alldeles för fort som vanligt). Vi har hunnit med mycket i December. Flera turer till Målsryd, besök till Töllsjö, besök från Målsrydgänget, besök från töllsjögänget, varit på Jul på Liseberg, Ullared osv osv :)! Och om några dagar fyller jag 23. Inte för att det är någon skillnad att vara 22 eller 23, haha.
Vissa dagar är roligare än andra. Jag vill inte vara den personen som klagar. Jag och Elias har valt att bli föräldrar, vet vad vi satte oss i och älskar ju Elise över allt annat på denna jorden. Utan henne är jag ingenting! MEN, ibland saknar man att bara få vara för sig själv en hel dag (alltså ensam ensam med ingen runt omkring), kunna göra EXAKT vad man vill och hur man vill :P Sen man skaffade barn har ordet "egentid" hoppat ut genom fönstret. När var jag helt ensam senast? minns inte ens xD  MEN jag klagar som sagt inte, Elise är världens snällaste barn. Hon låter oss göra vad vi vill och gnäller endast när hon är trött eller hungrig i princip.  Men detta året kanske jag ska satsa   på att tänka lite mer på mig själv också? Det får man fasen inte glömma bort alltså. Jag är ganska duktig på att "skita i mig själv". Det är väldigt sällan jag tänker på att satsa på mig själv, jag ber aldrig någon om barnpassning för att få lite egentid och få ladda batterierna, eller bryr mig om att studera vidare. Det var just därför jag sökte jag in till bagare och konditoriutbildningen i Jönköping här om dagen.  Inga förhoppningar att komma in alls, men det skadar inte att söka in! och HADE jag kommit in hade jag blivit så glad!  Jag tror det hade varit nyttigt för mig att ge mig själv chansen att utbilda mig, få känna att jag utvecklas och ha ett mål i arbetslivet! 
 
Men sist jag skrev har det hänt så mycket med Elise. Hon kan numera SITTA själv, rulla från mage till rygg, äter mer och mer mat,  och har fått sin första tand :o Hjälp det går undan nu! Vi var även och träffade Ellen och hennes  dotter olivia (som är typ 5 veckor yngre än Elise). Så skönt att prata med någon som också är mamma och i samma ålder som mig. Vi klickade bra och ska träffas fler gånger :D mysigt
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder här från de senaste månaderna. Som vanligt i oordning ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag  gå och lägga mig jämte min bästa vän och halva delen av mitt hjärta.SORRY Elias, någon annan tog din plats den 13 Juni ;) 

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se